Siirry sisältöön

Työpaikat

Haemme jatkuvasti ammattitaitoisia työntekijöitä mm:

  • toimisto- ja IT-tehtäviin
  • taloushallinnon asiantuntijatehtäviin
  • ravintoloihin ja hotelleihin
  • myymälöihin
  • teollisuuteen
  • varasto- ja kuljetustehtäviin
  • metallitöihin
  • rakennuksille
  • teknisiin asiantuntijatehtäviin

Työn luonne voi olla joko vuokratyötä, vakituinen työsuhde tai ulkoistettu palvelu.

Löydät avoimet työpaikat täältä. Voit halutessasi jättää myös avoimen työhakemuksen.


APUTYÖMIES ESPOOSEEN

Haemme asiakasyrityksillemme motivoitunutta apumiestä / sekatyömiestä lajittelutehtäviin Espoossa sijaitsevalle jätteenkäsittelylaitokselle.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja on kestoltaan vuoden loppuun, mahdollisuus työn jatkumiseen on olemassa. Tässä tehtävässä ei vaadita aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta esimerkiksi rakennusapumiehen työkokemuksesta katsotaan isoksi eduksi. Hakijalta tulisi löytyä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Hyvä asenne työntekoa kohtaan ja kykyä hallita rutiininomaisia työtehtäviä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

Mikäli tunnistit itsesi, niin laitathan hakemuksen pian tulemaan https://www.avaprorent.fi/hakemus/ tai  saku.ojala@avaprorent.fi


KIRVESMIES

Paikkakunta: , ,

Haemme asiakkaillemme rakennustyömaille Seinäjoen talousalueelle KIRVESMIEHIÄ.

Työt tapahtuu uudis- ja korjausrakennustyömailla. Rakennusmies on rakennustyömaan moniammattilainen, jonka tehtävät talonrakennuksessa vaihtelevat laidasta laitaan. Käytännössä tehtäviin voivat kuulua lähes kaikki talonrakentamisen työt.

Edellytämme:
– Voimassa olevaa työturvakorttia
– Työkokemusta
– Ammattimaista asennetta
– Joustavuutta työaikojen suhteen
– Suomenkielen osaamista

– Maalaustaito ja henkilönostimen käytön osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme:
– Vaihtuvaa työympäristöä
– Kilpailukykyistä palkkaa
– Mahdollisuutta kehittyä rakennusalan muissakin tehtävissä

Auton omistaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Mikäli olet etsimämme henkilö, otathan ripeästi yhteyttä, sillä työt alkavat nopealla aikataululla.

Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen saku.ojala@avaprorent.fi tai http://www.avaprorent.fi/hakemus/


RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ

Paikkakunta: ,

Etsimme asiakasyrityksellemme Seinäjoelle reipasta ja palvelualtista ravintolatyöntekijää. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti kello 10-21 välille. Työtunteja on noin 80-140 kuukaudessa.

Sinulla on anniskelupassi ja hygieniapassi suoritettuna sekä olet halukas oppiman uutta. Alakohtainen koulutus ja kokemus sekä hyvä paineensietokyky ja rahan käsittelytaitoa katsotaan eduksesi. Odotamme sinulta positiivista ja innostunutta asennetta työntekoon sekä myyntihenkisyyttä. Osaat huolehtia asiakastyytyväisyydestä omalla toiminnallasi, niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn positiivisessa ja iloisessa työympäristössä. Tilaisuuden kerryttää omia taitojasi asiakaspalvelijana. Käytännönläheisen perehdytyksen sekä innostavan työtiimin tuen koko työskentelysi ajan.

Tunnistitko itsesi?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi joko osoitteiseen saku.ojala@avaprorent.fi tai http://www.avaprorent.fi/hakemus/

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kutsumme haastatteluihin hakemusten perusteella.


SIIVOOJA SEINÄJOKI

Paikkakunta: ,

Haemme asiakkaallemme reippaaseen tiimiin SIIVOOJAA. Työmäärä on 40-100 tuntia kuukaudessa. Työtuntimäärä vaihtelee myös asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työt alkaa mahdollisimman nopeasti. Työntekijä perehdytetään työtapoihin ja kohteisiin. Työt tehdään pääsääntöisesti arkena ma-pe kello 7.00-16.00 välisenä aikana. Työ koostuu koti- ja toimistosiivoustöistä (myös ikkunanpesut). Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Seinäjoen talousalueella.

Työntekijältä vaaditaan ajokorttia, sosiaalisuutta, tarkkuutta, luotettavuutta, oma-aloitteisuutta sekä reippautta. Työntekijä tulee työskentelemään yleensä työparin kanssa. Työntekijällä on käytössään yrityksen oma auto. Työkokemus alalta katsotaan suureksi eduksi, mutta tärkeintä on oma asenne.

Mikäli tunnistit itsesi niin lähetä hakemus joko  saku.ojala@avaprorent.fi  tai http://www.avaprorent.fi/hakemus/

Täytämme avoimena olevan paikan heti sopivan tekijän löydyttyä.

Kutsumme ehdokkaat haastatteluihin hakemusten perusteella.


TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

Paikkakunta: , ,

Haemme metallialan asiakasyrityksellemme Seinäjoelle useampaa METALLITYÖNTEKIJÄÄ/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Etsimme reipasta, motivoitunutta ja ahkeraa metallialan koulutuksen saanutta työntekijää. Metallityöntekijänä voit työskennellä joko sinkopuhalluksen, jäysteenpoiston, plasmaleikkauksen, viistäjän tai särmääjän tehtävissä. Työ tapahtuu 2-vuorossa pääsääntöisesti kello 6-23 välillä.

Odotamme hakijalta:
– metallialan koulutusta
– oppimishalua ja mielenkiintoa alaa kohtaan
– reipasta, ahkeraa ja osallistuvaa asennetta työntekoa kohtaan
– valmiutta vuorotyöhön

Työsuhde alkaa joko määräaikaisena työsuhteena tai vakituisena. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä menestyvään yritykseen vakinaisesti.

Mikäli tunnistit itsesi niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti joko  saku.ojala@avaprorent.fi tai http://www.avaprorent.fi/hakemus/

Avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


HITSARI

Paikkakunta: , ,

Haemme metalliteollisuuden asiakkaallemme Seinäjoelle HITSARIA. Työ alkaa joko määräaikaisena työsuhteena tai toistaiseksi voimassa olevana työsopimuksena. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä yritykseen vakinaisesti.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa välillä 06-23.

Edellytämme hakijoilta

– asennetta ja ahkeruutta

– kokemusta ja osaamista hitsauksesta mig/mag-menetelmin

– kuvien lukutaito

Eduksi katsomme

– voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökorttia
– mig/mag levyluokkien voimassaoloa
– suomen kielen taitoa

Mikäli tunnistit itsesi niin jätä hakemuksesi osoitteeseen saku.ojala@avaprorent.fi tai http://www.avaprorent.fi/hakemus/mahdollisimman pian.


KONEISTAJA

Paikkakunta: ,

Haetaan asiakasyritykselle Seinäjoen alueelle KONEISTAJIA.

Koneistajan työ edellyttää työstötekniikoiden, työkoneiden ja käytettävien materiaalien tuntemusta. Työ edellyttää myös työpiirustusten lukutaitoa, suunnitelmallisuutta ja materiaalien taloudellista käyttöä. Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, jossa tarkkuus ja huolellisuus ovat tarpeellisia ominaisuuksia. Työssä tarvitaan myös matemaattista osaamista, tietotekniikan käyttötaitoa ja hyvää suomen kielen taitoa.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja käyttökokemusta/osaamista pystykaraisen koneistuskeskuksen ja pitkäjyrsinkoneen käytöstä. Ohjelmointikokemus Heidenhain koneistuksesta katsotaan suureksi eduksi. Työtä on tarjolla sekä vakinaisesti että määräaikaisena työsuhteena, mutta sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä menestyvään yritykseen vakinaisesti myös määräaikaisen työsopimuksen jälkeen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ajalle 06-23.

Mikäli tunnistit itsesi niin jätä hakemuksesi osoitteeseen saku.ojala@avaprorent.fi  tai http://www.avaprorent.fi/hakemus/ mahdollisimman pian.


SÄHKÖASENTAJA

Paikkakunta: , ,

Etsimme asiakkaillemme Seinäjoelle ja Lapualle itsenäiseen työhön kykeneviä sähköasentajia.

Työllistyt kauttamme ensin asiakasyritykseemme, jonka jälkeen on hyvä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta:


– Sähköasentajan ammattikoulututkintoa ja voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia.
– Työkokemusta sähköalalta ja asiakasyhteistyöstä
– Tahtoa oppia ja tehdä asioita paremmin
– Halua ja taitoa asiakasrajapinnassa työskentelyyn ja jatkuvaan asiakkaiden odotusten ylittämiseen

Oletko etsimämme hakija?

Jos tunnistat itsesi edellä kuvaillusta, jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme osoitteessa https://www.avaprorent.fi/hakemus/ tai saku.ojala@avaprorent.fi


RAKENNUSMESTARI

Paikkakunta: , , ,

Haemme asiakkaallemme RAKENNUSMESTARIA.

Kelpoisuutena on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus. Eduksi katsomme vähintään kolmen vuoden kokemuksen talonrakennusten peruskorjaus- ja uudisrakennuskohteiden työnjohdosta tai valvonnasta sekä kyvyn itsenäiseen työskentelyyn.
Eduksi katsomme myös toimimisen talonrakennuskohteissa vastaavan mestarin tehtävissä tai valvojana, taloteknisten järjestelmien tuntemuksen ja kokemuksen hankintojen kilpailuttamisessa.

Tehtäviin kuuluu uudisrakennusten ja peruskorjausten rakennuttaminen ja valvonta sekä remonttien, muutostöiden ja vuosikorjausten työnjohto ja valvonta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Tämän lisäksi edellytämme sinulta B-ajokorttia, jotta pääset tarvittaessa liikkumaan ongelmitta yrityksen työmaiden välillä. Työkohteet sijaisevat pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaan alueella. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi niin jätä hakemuksesi osoitteeseen saku.ojala@avaprorent.fi tai http://www.avaprorent.fi/hakemus/ mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Avoin työpaikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Mahdolliset tiedustelut mielellään sähköpostitse.


Maalari

Paikkakunta: ,

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta maalaria. Työhön kuuluu maalauksen lisäksi perus tasoite-, paikkaus- ja tapetointitöitä. Työt alkavat mahdollisimman nopealla aikataululla.

Edellytämme sinulta:

– pintakäsittelyalan koulutusta
– kokemusta maalarin tehtävistä
– oma-aloitteisuutta, asennetta ja aktiivisuutta
– kykyä toimia itsenäisesti työkohteessa
– hyvää työn jälkeä
– sujuvaa suomen kielen taitoa
– voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi

Mikäli tunnistit itsesi niin jätä hakemuksesi osoitteeseen saku.ojala@avaprorent.fi tai https://www.avaprorent.fi/hakemus/ mahdollisimman pian

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.