Siirry sisältöön

Etelä-Pohjanmaa


MUUTTAJA

Paikkakunta: ,

Haemme asiakkaallemme muuttoporukkaan MUUTTAJIA Seinäjoen talousalueelle.

Muuttajan tehtävät koostuvat monipuolisista yritys- ja kotimuuttotehtävistä sekä kalusteasennuksista. Muutot toteutetaan eri kokoisissa tiimeissä. Pääset haastamaan itseäsi fyysisissä haasteissa sekä tuottamaan asiakkaalle mielekkään palvelukokonaisuuden.

Oletko hakemamme henkilö?

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä valmiutta kokeilla omia rajojaan. Olet järjestelmällinen tiimipelaaja, joka ei pelästy kiirettä tai suuria kalustemääriä. Haluat päästä kehittämään itseäsi ja pystyt tekemään fyysistä työtä. Puhut sujuvaa suomea ja haluat varmistaa turvallisen tekemisen työssäsi. Sinulla tulisi olla vähintään B-luokan ajokortti.

Työkohteet ovat vaihtelevia, kuten myös työpäivät. Työpäivän pituus vaihtelee 4 ja 12 tunnin välillä, joten toivomme, että olet joustava ja ymmärrät alan lainalaisuudet. Myös asiakaspalvelutaidot ovat todella tärkeässä roolissa, koska tiimi pitää huolta muuton tilaajan tärkeistä ja henkilökohtaisistakin tavaroista. Odotamme lisäksi tarkkuuta, ripeyttä ja positiivista asennetta.

Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta muuttotyöstä sekä työturvallisuuskortti.

Tarjoamme sinulle muuttajana joustavan erikseen töihin kutsuttavan työsuhteen sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi monipuolisissa tehtävistämme.

Oletko muuttoporukkamme uusin jäsen? Hakemuksen voit täyttää nettisivuillamme http://www.avaprorent.fi/hakemus/

Lähetäthän hakemuksesi nopeasti, sillä haastattelemme ehdokkaita koko hakuajan ajan ja täytämme työpaikat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.


RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ

Paikkakunta: ,

Etsimme asiakasyrityksellemme Seinäjoelle reipasta ja palvelualtista ravintolatyöntekijää. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti kello 10-21 välille. Työtunteja on noin 80-140 kuukaudessa.

Sinulla on anniskelupassi ja hygieniapassi suoritettuna sekä olet halukas oppiman uutta. Alakohtainen koulutus ja kokemus sekä hyvä paineensietokyky ja rahan käsittelytaitoa katsotaan eduksesi. Odotamme sinulta positiivista ja innostunutta asennetta työntekoon sekä myyntihenkisyyttä. Osaat huolehtia asiakastyytyväisyydestä omalla toiminnallasi, niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn positiivisessa ja iloisessa työympäristössä. Tilaisuuden kerryttää omia taitojasi asiakaspalvelijana. Käytännönläheisen perehdytyksen sekä innostavan työtiimin tuen koko työskentelysi ajan.

Tunnistitko itsesi?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi joko osoitteiseen saku.ojala@avaprorent.fi tai http://www.avaprorent.fi/hakemus/

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kutsumme haastatteluihin hakemusten perusteella.


TYÖTERVEYS- JA YLEISLÄÄKÄRI

Paikkakunta: , , , ,

Haemme asiakkaallemme työterveyslääkäriä ja yleislääkäriä

Omena Terveys Oy on uusi Etelä-Pohjalainen terveydenhuoltoalan yritys, jossa työterveyshuolto toteutetaan kiinteällä hinnoittelulla asikasyritysten henkilöstölle. Tarjoamme lisäksi yksityisiä lääkäripalveluita yksityisille potilaille. Palveluita tuotetaan asiakas keskiössä ja panostamme moniammatilliseen työskentelyyn. Palveluihimme kuuluvat niin akuuttien sairauksien nopea diagnostiikka ja tehokas hoito, kuin myös kroonisten pitkäaikaissairauksien hoitotasapainon seuranta. Tällä hetkellä toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella ja Kauhajoella.

Toimintamme kasvaessa haemme yleis- ja työterveyslääkäreitä sekä erikoislääkäreitä, jotka voivat olla erikoistuneet työterveyshuoltoon tai yleislääketieteeseen. Voit myös suorittaa työterveyshuollon erikoislääkärin 24 kuukauden työterveyshuoltojakson Omena Terveydessä. Tehtävässä vastaat lääkäripalveluidemme toteuttamisesta yrityksen toimintamallin mukaisesti. Edellytämme sinulta kokemusta yleislääkärin tai työterveyslääkärin tehtävistä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää sekä itseäsi lääkärinä että terveydenhuoltoalaa yleisesti. Molempien kotimaisten kielten suullinen ja kirjallinen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jota voidaan muokata kiinnostuksen mukaan. Edellytämme että osallistut myös palvelujemme kehittämiseen, jonka pohjalta suuntaamme palveluitamme potilaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, osana toimintakonseptiamme.

Työskentelysi apuna sinulla on nimetty esimies, joka huolehtii perehdytyksestä ja tuesta eri tilanteissa sekä tarvittaessa kouluttajalääkäri, jonka kanssa sovitaan lokikirjan tehtävistä. Tämän lisäksi tukenasi ovat myös työterveyshuollon moniammatillinen tiimi sekä muut lääkärit ja henkilökunta. Lääkärin työtä tukevat myös hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet.

Työaika ja palkkaus sovitaan joustavasti ja kannustavasti sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin lähetäthän hakemuksesi sähköisesti joko https://www.avaprorent.fi/hakemus/ tai  saku.ojala@avaprorent.fi

Muistathan lisätä hakemukseen palkkatoiveesi sekä mahdollisen suosittelijan.

Halutessasi saat lisätietoja arkisin kello 9-11 välillä:

Työterveyslääkärien rekrystä

Minna Pihlajamäki 040 129 7701
Karita Sadeharju 040 129 7711

Yleislääkärien rekrystä

Sami Länkimäki 040 129 7702

Karita Sadeharju 040 129 7711


SÄHKÖASENTAJA

Paikkakunta: , , ,

Etsimme useampaa itsenäiseen työhön kykeneviä sähköasentajaa.

Työllistyt kauttamme ensin asiakasyritykseemme, jonka jälkeen on hyvä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta:


– Sähköasentajan ammattikoulututkintoa ja voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia.
– Työkokemusta sähköalalta ja asiakasyhteistyöstä
– Tahtoa oppia ja tehdä asioita paremmin
– Halua ja taitoa asiakasrajapinnassa työskentelyyn ja jatkuvaan asiakkaiden odotusten ylittämiseen

Oletko etsimämme hakija?

Jos tunnistat itsesi edellä kuvaillusta, jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme osoitteessa https://www.avaprorent.fi/hakemus/ tai saku.ojala@avaprorent.fi


KIRVESMIES

Paikkakunta: , , , , ,

Haemme asiakkaillemme rakennustyömaille Seinäjoen talousalueelle useampaa KIRVESMIESTÄ.

Työt tapahtuu uudis- ja korjausrakennustyömailla. Rakennusmies on rakennustyömaan moniammattilainen, jonka tehtävät talonrakennuksessa vaihtelevat laidasta laitaan. Käytännössä tehtäviin voivat kuulua lähes kaikki talonrakentamisen työt.

Edellytämme:
– Voimassa olevaa työturvakorttia
– Työkokemusta
– Ammattimaista asennetta
– Joustavuutta työaikojen suhteen
– Suomenkielen osaamista

– Maalaustaito ja henkilönostimen käytön osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme:
– Vaihtuvaa työympäristöä
– Kilpailukykyistä palkkaa
– Mahdollisuutta kehittyä rakennusalan muissakin tehtävissä

Auton omistaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Mikäli olet etsimämme henkilö, otathan ripeästi yhteyttä, sillä työt alkavat nopealla aikataululla.

Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen saku.ojala@avaprorent.fi tai http://www.avaprorent.fi/hakemus/


TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

Paikkakunta: , ,

Haemme metallialan asiakasyrityksellemme Seinäjoelle useampaa METALLITYÖNTEKIJÄÄ/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Etsimme reipasta, motivoitunutta ja ahkeraa metallialan koulutuksen saanutta työntekijää. Metallityöntekijänä voit työskennellä joko sinkopuhalluksen, jäysteenpoiston, plasmaleikkauksen, viistäjän tai särmääjän tehtävissä. Työ tapahtuu 2-vuorossa pääsääntöisesti kello 6-23 välillä.

Odotamme hakijalta:
– metallialan koulutusta
– oppimishalua ja mielenkiintoa alaa kohtaan
– reipasta, ahkeraa ja osallistuvaa asennetta työntekoa kohtaan
– valmiutta vuorotyöhön

Työsuhde alkaa joko määräaikaisena työsuhteena tai vakituisena. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä menestyvään yritykseen vakinaisesti.

Mikäli tunnistit itsesi niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti joko  saku.ojala@avaprorent.fi tai http://www.avaprorent.fi/hakemus/

Avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


HITSARI

Paikkakunta: , ,

Haemme metalliteollisuuden asiakkaallemme Seinäjoelle HITSARIA. Työ alkaa joko määräaikaisena työsuhteena tai toistaiseksi voimassa olevana työsopimuksena. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä yritykseen vakinaisesti.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa välillä 06-23.

Edellytämme hakijoilta

– asennetta ja ahkeruutta

– kokemusta ja osaamista hitsauksesta mig/mag-menetelmin

– kuvien lukutaito

Eduksi katsomme

– voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökorttia
– mig/mag levyluokkien voimassaoloa
– suomen kielen taitoa

Mikäli tunnistit itsesi niin jätä hakemuksesi osoitteeseen saku.ojala@avaprorent.fi tai http://www.avaprorent.fi/hakemus/mahdollisimman pian.


KONEISTAJA

Paikkakunta: ,

Haetaan asiakasyritykselle Seinäjoen alueelle KONEISTAJIA.

Koneistajan työ edellyttää työstötekniikoiden, työkoneiden ja käytettävien materiaalien tuntemusta. Työ edellyttää myös työpiirustusten lukutaitoa, suunnitelmallisuutta ja materiaalien taloudellista käyttöä. Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, jossa tarkkuus ja huolellisuus ovat tarpeellisia ominaisuuksia. Työssä tarvitaan myös matemaattista osaamista, tietotekniikan käyttötaitoa ja hyvää suomen kielen taitoa.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja käyttökokemusta/osaamista pystykaraisen koneistuskeskuksen ja pitkäjyrsinkoneen käytöstä. Ohjelmointikokemus Heidenhain koneistuksesta katsotaan suureksi eduksi. Työtä on tarjolla sekä vakinaisesti että määräaikaisena työsuhteena, mutta sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä menestyvään yritykseen vakinaisesti myös määräaikaisen työsopimuksen jälkeen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ajalle 06-23.

Mikäli tunnistit itsesi niin jätä hakemuksesi osoitteeseen saku.ojala@avaprorent.fi  tai http://www.avaprorent.fi/hakemus/ mahdollisimman pian.


TYÖNJOHTAJA VAASA

Paikkakunta: , ,

Haemme asiakkaallemme Vaasaan Työnjohtajaa rakennusalalle.

Kaipaatko uusia haasteita rakennusalalla? Haluaisitko kehittää ammattitaitoasi osaavassa ympäristössä, jossa on tekemisen meininki? Nyt siihen on mahdollisuus!

Työnjohtajana toimit ammattitaitoisen saneeraustiimin esimiehenä ja ohjaat sekä motivoit heitä laadukkaaseen työskentelyyn.

Huolehdit uudis- ja korjausrakentamisen työnjohdollisista tehtävistä ja toimit rakennustyömaiden vastaavana. Pidät yhteyttä asiakkaisiin koko projektin ajan.

 

Toivomme hakijalta

– alaan soveltuva pohjakoulutus

– kokemusta työnjohdosta ja korjausrakentamisesta

– suomen ja ruotsin kielen osaamisen niin puhuttuna kuin kirjoitettuna

– vähintään henkilöauton ajokortti

 

Ominaisuudet joita arvostamme

olet asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen

– olet hyvä organisoimaan

– laadukas työn jälki ja asiakastyytyväisyys on sinulle tärkeää

– osaat tarttua toimeen ja olla joustava

 

Tarjoamme valitulle

vakituisen päivätyön

– kilpailukykyisen palkkauksen

– monipuolisen työn osaavassa ja innostavassa ilmapiirissä

– kehittymismahdollisuuksia ja ammattitaitoisen tiimin tuen

 

Mikäli tunnistit itsesi niin lähetä hakemuksesi joko saku.ojala@avaprorent.fi tai  https://www.avaprorent.fi/hakemus/

Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi sekä mahdollisen suosittelijan.

Mahdolliset tiedustelut sähköpostitse.


SIIVOOJA LAPUA

Paikkakunta: , , ,

Etsimme asiakkaallemme Lapualle siivousalan tekijää. Työ pitää sisällään perussiivoustöitä kotisiivouksen parissa kuten peruspesua, ikkunoiden pesua yms. Töitä tehdään useissa eri asiakaskohteessa, joten ajokortti ja oma auto tulee löytyä. Työaika vaihtelee, mutta on pääsääntöisesti päivällä ja arkena tapahtuvaa.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Mikäli haluat aidosti osallistua tähän avoimena olevaan työpaikan rekrytointiin niin jätäthän hakemuksesi pian joko saku.ojala@avaprorent.fi tai https://www.avaprorent.fi/hakemus/

Avoimena oleva työpaikka täytetään heti sopivimman ehdokkaan löydyttyä. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella.

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.