Siirry sisältöön

TYÖTERVEYS- JA YLEISLÄÄKÄRI

Paikkakunta: , , , ,

Haemme asiakkaallemme työterveyslääkäriä ja yleislääkäriä

Omena Terveys Oy on uusi Etelä-Pohjalainen terveydenhuoltoalan yritys, jossa työterveyshuolto toteutetaan kiinteällä hinnoittelulla asikasyritysten henkilöstölle. Tarjoamme lisäksi yksityisiä lääkäripalveluita yksityisille potilaille. Palveluita tuotetaan asiakas keskiössä ja panostamme moniammatilliseen työskentelyyn. Palveluihimme kuuluvat niin akuuttien sairauksien nopea diagnostiikka ja tehokas hoito, kuin myös kroonisten pitkäaikaissairauksien hoitotasapainon seuranta. Tällä hetkellä toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella ja Kauhajoella.

Toimintamme kasvaessa haemme yleis- ja työterveyslääkäreitä sekä erikoislääkäreitä, jotka voivat olla erikoistuneet työterveyshuoltoon tai yleislääketieteeseen. Voit myös suorittaa työterveyshuollon erikoislääkärin 24 kuukauden työterveyshuoltojakson Omena Terveydessä. Tehtävässä vastaat lääkäripalveluidemme toteuttamisesta yrityksen toimintamallin mukaisesti. Edellytämme sinulta kokemusta yleislääkärin tai työterveyslääkärin tehtävistä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää sekä itseäsi lääkärinä että terveydenhuoltoalaa yleisesti. Molempien kotimaisten kielten suullinen ja kirjallinen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jota voidaan muokata kiinnostuksen mukaan. Edellytämme että osallistut myös palvelujemme kehittämiseen, jonka pohjalta suuntaamme palveluitamme potilaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, osana toimintakonseptiamme.

Työskentelysi apuna sinulla on nimetty esimies, joka huolehtii perehdytyksestä ja tuesta eri tilanteissa sekä tarvittaessa kouluttajalääkäri, jonka kanssa sovitaan lokikirjan tehtävistä. Tämän lisäksi tukenasi ovat myös työterveyshuollon moniammatillinen tiimi sekä muut lääkärit ja henkilökunta. Lääkärin työtä tukevat myös hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet.

Työaika ja palkkaus sovitaan joustavasti ja kannustavasti sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin lähetäthän hakemuksesi sähköisesti joko https://www.avaprorent.fi/hakemus/ tai  saku.ojala@avaprorent.fi

Muistathan lisätä hakemukseen palkkatoiveesi sekä mahdollisen suosittelijan.

Halutessasi saat lisätietoja arkisin kello 9-11 välillä:

Työterveyslääkärien rekrystä

Minna Pihlajamäki 040 129 7701
Karita Sadeharju 040 129 7711

Yleislääkärien rekrystä

Sami Länkimäki 040 129 7702

Karita Sadeharju 040 129 7711

Hae työpaikkaa →

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.