Siirry sisältöön

KONEISTAJA

Paikkakunta: ,

Haetaan asiakasyritykselle Seinäjoen alueelle KONEISTAJIA.

Koneistajan työ edellyttää työstötekniikoiden, työkoneiden ja käytettävien materiaalien tuntemusta. Työ edellyttää myös työpiirustusten lukutaitoa, suunnitelmallisuutta ja materiaalien taloudellista käyttöä. Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, jossa tarkkuus ja huolellisuus ovat tarpeellisia ominaisuuksia. Työssä tarvitaan myös matemaattista osaamista, tietotekniikan käyttötaitoa ja hyvää suomen kielen taitoa.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja käyttökokemusta/osaamista pystykaraisen koneistuskeskuksen ja pitkäjyrsinkoneen käytöstä. Ohjelmointikokemus Heidenhain koneistuksesta katsotaan suureksi eduksi. Työtä on tarjolla sekä vakinaisesti että määräaikaisena työsuhteena, mutta sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä menestyvään yritykseen vakinaisesti myös määräaikaisen työsopimuksen jälkeen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ajalle 06-23.

Mikäli tunnistit itsesi niin jätä hakemuksesi osoitteeseen saku.ojala@avaprorent.fi  tai http://www.avaprorent.fi/hakemus/ mahdollisimman pian.

Hae työpaikkaa →

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.