Siirry sisältöön

KIRJANPITÄJÄ

Paikkakunta: , , ,

HAETAAN KIRJANPITÄJÄÄ / TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA

Etsimme motivoitunutta ja tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää/taloushallinnon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen AVA Tili Oy:n tilitoimistoon.

Työpisteesi sijaitsee joko Seinäjoella, Lapualla tai Lappajärvellä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman nopealla aikataululla.

Työtehtävät

Tulet työskentelemään mukavassa, osaavassa ja kasvavassa tiimissä sekä huolehtimaan itsenäisesti nimettyjen asiakkaiden kirjanpidosta tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen. Myös asiakkaiden neuvonta ja konsultoiminen sekä tukitoimet muulle henkilökunnalle kuuluvat työhösi. Toimenkuvasi on pääosin hyvin itsenäinen, mutta sinulla on tukenasi ja apunasi tarvittaessa myös muut talousalan ammattilaiset tiimissäsi.

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja kokemusta vastaavien tehtävien itsenäisestä hoitamisesta. Olet tottunut käyttämään erilaisia taloushallinnon järjestelmiä. Tikon ja Netvisor-ohjelmistojen osaamisen katsotaan eduksesi, kuten myöskin KLT-tutkinto. AVA Tili Oy suhtautuu hyvin myönteisesti kouluttautumiseen ja tukee sitä myös omalta osaltaan.

Toivomme, että sinulla on hyvät organisointitaidot. Työskentelytavoiltasi olet tarkka, huolellinen, oma-aloitteinen ja joustava. Olet palvelualtis ja ystävällinen tiimin jäsen, joka kestää työskentelyn myös paineen alla. AVA Tili Oy haluaa luoda ympärilleen positiivista ja innostunutta ilmapiiriä ja siksi toivomme myös sinun toimivan työssäsi positiivisella ja iloisella asenteella.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle itsenäisen tehtävän positiivisessa ja lämminhenkisessä työyhteisössä, viihtyisät modernit työskentelytilat sekä työskentelyvälineet.

Lisätiedot

Jos kiinnostuit paikasta, niin lähetä lyhyt esittely itsestäsi, ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen:

saku.ojala@avaprorent.fi tai https://www.avaprorent.fi/hakemus/

Mahdolliset tiedustelut arkisin kello 9-15 välisenä aikana Taku Peuralalta 045- 323 5061

Toimithan nopeasti koska täytämme avoimena olevan työpaikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Hae työpaikkaa →

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.