Siirry sisältöön

Vaasa


KIRJANPITÄJÄ

Paikkakunta: , , , ,

HAETAAN KIRJANPITÄJÄÄ / TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA LAPUALLE

Etsimme motivoitunutta ja tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää/taloushallinnon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen AVA Tili Oy:lle Lapuan tilitoimistoon.
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman nopealla aikataululla.

Työtehtävät

Tulet työskentelemään mukavassa, osaavassa ja kasvavassa tiimissä sekä huolehtimaan itsenäisesti nimettyjen asiakkaiden kirjanpidosta tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen. Myös asiakkaiden neuvonta ja konsultoiminen sekä tukitoimet muulle henkilökunnalle kuuluvat työhösi. Toimenkuvasi on pääosin hyvin itsenäinen, mutta sinulla on tukenasi ja apunasi tarvittaessa myös muut talousalan ammattilaiset tiimissäsi.

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja kokemusta vastaavien tehtävien itsenäisestä hoitamisesta. Olet tottunut käyttämään erilaisia taloushallinnon järjestelmiä. Tikon ja Netvisor-ohjelmistojen osaamisen katsotaan eduksesi, kuten myöskin KLT-tutkinto. AVA Tili Oy suhtautuu hyvin myönteisesti kouluttautumiseen ja tukee sitä myös omalta osaltaan.

Toivomme, että sinulla on hyvät organisointitaidot. Työskentelytavoiltasi olet tarkka, huolellinen, oma-aloitteinen ja joustava. Olet palvelualtis ja ystävällinen tiimin jäsen, joka kestää työskentelyn myös paineen alla. AVA Tili Oy haluaa luoda ympärilleen positiivista ja innostunutta ilmapiiriä ja siksi toivomme myös sinun toimivan työssäsi positiivisella ja iloisella asenteella.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle itsenäisen tehtävän positiivisessa ja lämminhenkisessä työyhteisössä, viihtyisät modernit työskentelytilat sekä työskentelyvälineet.

Lisätiedot

Jos kiinnostuit paikasta, niin lähetä lyhyt esittely itsestäsi, ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen:

saku.ojala@avaprorent.fi tai https://www.avaprorent.fi/hakemus/

Mahdolliset tiedustelut arkisin kello 9-15 välisenä aikana Taku Peuralalta 045- 323 5061

Toimithan nopeasti koska täytämme avoimena olevan työpaikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.


SÄHKÖASENTAJA

Paikkakunta: , ,

Etsimme asiakkaallemme Seinäjoen alueelle itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa.

Työllistyt kauttamme ensin asiakasyritykseemme, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta:


– Sähköasentajan ammattikoulututkintoa ja voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia.
– Työkokemusta sähköalalta ja asiakasyhteistyöstä
– Tahtoa oppia ja tehdä asioita paremmin
– Halua ja taitoa asiakasrajapinnassa työskentelyyn ja jatkuvaan asiakkaiden odotusten ylittämiseen

Oletko etsimämme hakija?

Jos tunnistat itsesi edellä kuvaillusta, jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme osoitteessa https://www.avaprorent.fi/hakemus/


KIRVESMIES

Paikkakunta: , ,

Haemme asiakkaallemme rakennustyömaille Seinäjoen talousalueelle KIRVESMIEHIÄ.

Työt tapahtuu uudis- ja korjausrakennustyömailla. Rakennusmies on rakennustyömaan moniammattilainen, jonka tehtävät talonrakennuksessa vaihtelevat laidasta laitaan. Käytännössä tehtäviin voivat kuulua lähes kaikki talonrakentamisen työt.

Edellytämme:
– Voimassa olevaa työturvakorttia
– Työkokemusta
– Ammattimaista asennetta
– Joustavuutta työaikojen suhteen
– Suomenkielen osaamista

– Maalaustaito ja henkilönostimen käytön osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme:
– Vaihtuvaa työympäristöä
– Kilpailukykyistä palkkaa
– Mahdollisuutta kehittyä rakennusalan muissakin tehtävissä

Auton omistaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Mikäli olet etsimämme henkilö, otathan ripeästi yhteyttä, sillä työt alkavat nopealla aikataululla.

Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen saku.ojala@avaprorent.fi tai http://www.avaprorent.fi/hakemus/


TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

Paikkakunta: , ,

Haemme metallialan asiakasyrityksellemme Seinäjoelle useampaa METALLITYÖNTEKIJÄÄ/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Etsimme reipasta, motivoitunutta ja ahkeraa metallialan koulutuksen saanutta työntekijää. Metallityöntekijänä voit työskennellä joko sinkopuhalluksen, jäysteenpoiston, plasmaleikkauksen, viistäjän tai särmääjän tehtävissä. Työ tapahtuu 2-vuorossa pääsääntöisesti kello 6-23 välillä.

Odotamme hakijalta:
– metallialan koulutusta
– oppimishalua ja mielenkiintoa alaa kohtaan
– reipasta, ahkeraa ja osallistuvaa asennetta työntekoa kohtaan
– valmiutta vuorotyöhön

Työsuhde alkaa joko määräaikaisena työsuhteena tai vakituisena. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä menestyvään yritykseen vakinaisesti.

Mikäli tunnistit itsesi niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti joko  saku.ojala@avaprorent.fi tai http://www.avaprorent.fi/hakemus/

Avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


HITSARI

Paikkakunta: , ,

Haemme metalliteollisuuden asiakkaallemme Seinäjoelle HITSARIA. Työ alkaa joko määräaikaisena työsuhteena tai toistaiseksi voimassa olevana työsopimuksena. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä yritykseen vakinaisesti.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa välillä 06-23.

Edellytämme hakijoilta

– asennetta ja ahkeruutta

– kokemusta ja osaamista hitsauksesta mig/mag-menetelmin

– kuvien lukutaito

Eduksi katsomme

– voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökorttia
– mig/mag levyluokkien voimassaoloa
– suomen kielen taitoa

Mikäli tunnistit itsesi niin jätä hakemuksesi osoitteeseen saku.ojala@avaprorent.fi tai http://www.avaprorent.fi/hakemus/mahdollisimman pian.


RAKENNUSMESTARI

Paikkakunta: , , ,

Haemme asiakkaallemme RAKENNUSMESTARIA.

Kelpoisuutena on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus. Eduksi katsomme vähintään kolmen vuoden kokemuksen talonrakennusten peruskorjaus- ja uudisrakennuskohteiden työnjohdosta tai valvonnasta sekä kyvyn itsenäiseen työskentelyyn.
Eduksi katsomme myös toimimisen talonrakennuskohteissa vastaavan mestarin tehtävissä tai valvojana, taloteknisten järjestelmien tuntemuksen ja kokemuksen hankintojen kilpailuttamisessa.

Tehtäviin kuuluu uudisrakennusten ja peruskorjausten rakennuttaminen ja valvonta sekä remonttien, muutostöiden ja vuosikorjausten työnjohto ja valvonta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Tämän lisäksi edellytämme sinulta B-ajokorttia, jotta pääset tarvittaessa liikkumaan ongelmitta yrityksen työmaiden välillä. Työkohteet sijaisevat pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaan alueella. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi niin jätä hakemuksesi osoitteeseen saku.ojala@avaprorent.fi tai http://www.avaprorent.fi/hakemus/ mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Avoin työpaikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Mahdolliset tiedustelut mielellään sähköpostitse.

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.